Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, sarı-lacivertli kulüpten ayrıldı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yayımlayan 30 yaşındaki oyuncu, “Büyük Fenerbahçe camiasına… 2012 yılında başlayan Fenerbahçe maceram, 8 yılın ardından sona erdi. Kayserispor’dan gelip, toy ve heyecanlı bir şekilde girdiğim bu kapıdan, kaptanlık mertebesine erişmiş tecrübeli bir futbolcu olarak çıkıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaldırım kendisini 3 yıllık Başakşehirli yapan imzayı attı. Başarılı defans oyuncusunun imza töreninde Başakşehir CEO’su Mustafa Eröğüt yer aldı.
Başakşehir’den yapılan açıklamada, “Milli takımımızın önemli isimlerinden biri olan ve özverili futboluyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan tecrübeli futbolcu, bundan böyle Başakşehir forması giyecek. Hasan Ali Kaldırım’a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz”denildi.